Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Şubat 2012 Pazartesi

"AYSEL'İM" ALBÜMÜ

AYSEL GÜREL "YENİ BİR HAYAT"A UĞURLANIŞININ 4. YILINDA YENİ BİR ALBÜMLE ANILIYOR

Aysel Gürel hakkındaki yazımın mürekkebi kurumadan Aysel Gürel cephesinden beklediğim haber geldi ve beklediğim yeni Aysel Gürel saygı albümü haberinin detayları açıklanmaya başladı. Sevgili müzikdaşım Olcay Tanberken'in yazısından öğrendiğim bilgilere göre, geçtiğimiz hafta ölümünün 4. yılında anılan Aysel Gürel’in anısına, Gürel’in ölümünden yaklaşık iki ay sonra yayınlanan “Çınar-Vol.1″ adlı albümün devamı niteliğindeki bu yeni Aysel Gürel albümünün adı “Ayselim” olarak belirlenmiş. Albümün en büyük sürprizi ise, komşu ülke Yunanistan’ın uluslararası sanatçılarından Anna Vissi’nin de projeye bir şarkıyla katılması.
Olcay'ın yazısından aldığım diğer bilgiler şöyle:
...
Sezen Aksu, Tarkan, Ajda Pekkan, Sertab Erener, Candan Erçetin, Nilüfer, Yaşar, Teoman, Ata Demirer ve Müjde Ar gibi isimlerin yer alacağı albüme bir destek de ‘komşu’dan geldi.
Yunanistan’da ‘gelmiş geçmiş en çok albüm satan Yunan sanatçı’ unvanını koruyan, hayranlarının ‘Thea’ (Tanrıça) adını verdiği Anna Vissi de ‘Ayselim’ adlı albüm projesine katıldı. Vissi, yıllar önce Ayla Dikmen‘in seslendirdiği ‘Olacak Olacak’ adlı şarkıyı söyleyecek. Daha önce Türkiye’de hiç konser vermeye gelmemesi, Türk hayranlarınca eleştirilen Vissi’nin bu proje kapsamında ülkemizi ziyaret edip etmeyeceği de, merak konusu.
Bir süredir şarkı seçimleriyle ilgili karar aşamasında olan sanatçılardan Sertab Erener, Ajda Pekkan ve Ata Demirer-Müjde Ar ikilisi şarkılarını seçti. Sertab Erener, ‘Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam’; Tarkan ‘Hadi Bakalım’; Ata Demirer-Müjde Ar ise ‘Sitem’ adlı Aysel Gürel şarkılarını seslendirecek.
KAYNAK: dikkatmuzik.com

Hiç yorum yok: