Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

22 Mayıs 2012 Salı

2012 Yaz Konserleri Takvimi...

Sayın ve sevgili postdaşım, Türkiye son yıllarda enfes konserlere ev sahipliği yapan ülkeler arasına girdi. Bu durum benim gibi her müzikseveri de heyecanlandıran bir durum tabi ki. Türkiye artık büyük isimler için de cazip bir konser ülkesi olarak tercih ediliyor. Kimler gelip geçmedi ki bu topraklardan? U2, Bon Jovi, Metallica, Manic Street Preachers, Kylie Minogue, Pink, Alanis Morissette, Cranberries, Macy Gray, Monica Molina, Mariza... Değişik türlerde pek çok isme ev sahipliği yapan Türkiye, 2012'de en büyük konser ve festival ülkelerinden biri olmaya aday görünüyor. En baba isimlerin konserler serisi giderek büyüyor. Bu yaz ve sonbaharda kimler gelip sahnelerimizde arz-ü endam edecek bir bakalım... Şahsen ben Madonna'ya biletimi alıp yazımı yazmıştım bile. Lenny Kravitz ve Red Hot Chili Peppers ve Zaz da beni heyecanlandıran, gitmek istediğim isimler. Hürriyet Gazetesi çok güzel derlemiş, ben de sizlere aktarıyorum, Mutlaka siz de sizin için ilgi çekici bir konser bulacaksınız. Tatil planınız yoksa, yazın İstanbul başka türlü çekilmez zaten :) :)



26 Mayıs Cumartesi / Babylon Soundgarden Festivali / Parkorman

Babylon’un yepyeni festivali Soundgarden bu sene ilk kez 26 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’da Parkorman’da düzenleniyor ve kapılarını Kapılarını 14.00’te açıyor.

Babylon Soundgarden Festivali’nde Happy Sounds sahnesinde The Parov Stelar Band, Oi Va Voi, Caravan Palace, Büyük Ev Ablukada ve 123 gibi gruplar performans gösterecek. Ana sahnenin yanı sıra alternatif sahne Orman Sahnesi’nde ise program 14.00’te başlayacak. Oldies But Goldies, Club Bangkok, Alnıtemiz Stand Up Gösterisi, Hayvansaray, Bant Mag sunar Grup Ses Beats ve Çerikunda gibi DJ ve sanatçılar Orman Sahnesi’nde sahne alacak. Ayrıca Swing Istanbul’un gösterileri de alana renk katacak. Birçok farklı aktivite, bit pazarı, plak dükkanı, Bant Pazarı gibi renkli dolu bir programla festival sezonu Parkorman’da Babylon Soundgarden ile açılacak. Parkorman’ın yeşillikleri ve sıcak atmosferiyle özlediğimiz festival tadını Babylon kalitesiyle İstanbullulara sunmaya hazırlanıyor.





1 Haziran Cuma / Imany / Küçükçiftlik Park

“You will Never Know” parçasıyla radyo listelerinin en üst sırasında yer alan ve sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında gelen Imany ülkemizdeki hayranlarıyla buluşmak için ilk kez Türkiye’ye geliyor.







4 Haziran Pazartesi / Macy Gray / Kuruçeşme Arena

Son 10 yılın en başarılı neo-soul, r&b ve pop vokallerinden, Grammy ödüllü Macy Gray saat 21:15'de bir kez daha İstanbul'da sahne alacak.








7 Haziran Perşembe / Madonna / Türk Telekom Arena

Madonna çok büyük bir parti veriyor ve bu partiye herkes davetli. Madonna, 2012 Dünya Turnesi, 29 Mayıs 2012 tarihinde, Tel Aviv, Israil’de başlıyor. Konserler daha sonra, Madonna’nın 20 yıldır konser vermediği Güney Amerika ve Avustralya’da devam edecek. Londra, Paris, Berlin dahil 26 Avrupa şehrinde gerçekleşecek Avrupa konserlerinin ilk ayağı 7 Haziran 2012’de İstanbul’da.



11 Haziran Pazartesi / Dany Brillant / Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Fransa’nın en ünlü sanatçılarından Dany Brillant izleyicilerine tadına doyulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.




16 Haziran Cumartesi / Skin From Skunk Anansie / Otto Santral

Enerji, müzik ve Skin’le dopdolu bir gece... 16 Haziran Cumartesi gecesi Santral İstanbul dahilinde hizmet veren ve bugüne kadar birçok yerli ve yabancı performansa ev sahipliği yapmış olan Otto Santral’de.



19 Haziran Salı / Hi-Voltage / KüçükÇiftlik Park (Megadeth, Trivium, Kurban, Comma)

Metal ilahları, “Hi-Voltage” çerçevesinde devlerin sahnesi KüçükÇiftlik Park’ta.
Antimilitarist ve özgürlükçü, extreme metal ilahı Megadeth, yeni dönem Amerikan Heavy Metal akımının lideri olarak nitelendirilen ve Türkiye’ye ilk kez gelecek olan Trivium, ülkenin en iyi rock gruplarından Kurban, Türk Progressive Metal grubu Comma ve Gitarizma hayranları ile ses getiren ve çok konuşulan etkinliklerin vazgeçilmez mekanı KüçükÇiftlik Park sahnesinde buluşacak. Megadeth, insanı zombileştiren dünya sistemine karşı duruşunu müziğiyle bir kez de dünya sahneleri arasında yerini alan KüçükÇiftlik Park’ta gösterecek. Dave Mustaine’in 1983 yılında Metallica’dan ayrılarak kurduğu ve başarıya ulaştırdığı Megadeth’in performansı heyecanla bekleniyor. Dünyaca ünlü grup; tüm zamanların en iyi heavy metal albümlerinden biri olarak sayılan Rust In Peace, Countdown To Extinction ve Youthanasia’da yer alan şarkılarının yanı sıra yeni albümlerinden de parçalar seslendirerek müzikseveri büyüleyecek.
 
23 Haziran Cuamrtesi / Charlotte Gainsbourg / KüçükÇiftlik Park

Ünlü İngiliz aktris ve müzisyen Jane Birkin ile Fransız müzisyen Serge Gainsbourg’un kızı Charlotte Gainsbourg Türkiye’de ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta sahne alıyor.



23 Haziran Cumartesi / Electronica Festival İstanbul 2012 / Parkorman

FG 93.7 tarafından düzenlenen, Türkiye’nin ilk uluslararası elektronik müzik festivali, Burn Electronica Festival Istanbul 2012, 23 Haziran’da dans ve elektronik müzik sevenleri Parkorman’da bir araya getirecek. Bu sene ‘A new era’ sloganıyla gerçekleşecek festivalde Indie, Dance ve Disco ağırlıklı bir line up’la takipçilerini yeni bir boyuta taşıyacak. Electronica Festival Istanbul bu yıl 3 farklı sahnede 30 DJ ve müzik grubuna ev sahipliği yapacak.

Yeni çağın elektronik müzik fenomenlerinden Markus Schulz tüm dünyada 100’den fazla radyoda yayınlanan Global DJ Broadcast Radio Show’uyla elektronik müzik dünyasına katkıda bulunuyor. Şu ana kadar Depeche Mode, Madonna, Everything But The Girl, Jewel, Oceanlab, 
Gabriel & Dresden, Télépopmusik, Fat Boy Slim, Miro, Book Of Love, Blue Amazon ve PQM gibi isimlerle çalışma şansı yakalamış olan Markus Schulz; Intuition ve Stand remixleriyle Billboard Club listesinde 1 numara oldu. Amerika’nın en çok talep alan uluslararası DJ’i olma ünvanını elinde bulunduran Markus Schulz, performansında yeni albümü Los Angelas 2012 birbirinden sıkı parçalara yer verecek. Festivalin diğer head liner’ı Crookers, house, electro ve rap türlerini bir araya getirerek house müzikte yeni tarz oluşturdu. Fidget House tarzı müziğin yaratıcıları olarak gösterilen Crookers 2008 yılında Ingiltere listelerine Lady Gaga’yı geçerek 2. sıradan girmeleri onlara global anlamda bir başarı kazandırdı. Crookers Arman Van Halden, Chemical Brothers, Black Eyed Peas, Beyonce, U2 gibi dünyaca ünlü isimlere yaptıkları remix’lerle de festivallerin en fazla aranan isimlerinden biri oldu. "Dans müziğinde yeni bir çağ başlatan “Blind” parçalarıyla ilk çıkışlarını yapıp müzik endüstrisini bir daha asla eski haline dönemeyecek şekilde sarsan HERCULES & LOVE AFFAIR live, görkemli bir canlı performansla New York’un yeni disco ve house akımını Burn ELECTRONICA FESTIVAL ISTANBUL 2012 ana sahnesinde yaşatacak. “Indie/Electronica tarzınına kattıkları post-punk yaklaşımla dans müziğinde son yılların en önemli grupları arasına giren WHO MADE WHO live, merakla beklenen yeni albümlerinden parçaları da çalacakları muhteşem canlı performansıyla ana sahnede olacaklar.


25 Haziran Pazartesi / Nouvelle Vague / KüçükÇiftlik Park

Eşsiz bir sahne şove izlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat! Pozitif Günler kapsamında ilk gerçekleşecek konserde, 25 Haziran Pazartesi gecesi Fransız grup Nouvelle Vague, özel kabare şovu “Dawn of Innocence” – Masumiyetin Doğuşu- ve öncesinde Gotye’nin “Somebody That I Used to Know” parçasına yaptıkları eşi benzeri olmayan coverla Youtube’da 100 milyonun üzerinde hit almayı başaran Kanadalı grup “Walk Off the Earth” müzikseverlerle buluşacak.




26 Haziran Salı / Jessie J / Küçükçiftlik Park

Asıl adı Jessica Ellen Cornish olan İngilizlerin en genç pop idolü haline gelen Jessie J, Pozitif Günler kapsamında 26 Haziran Salı akşamı Küçükçiftlik Park’ta unutulmaz bir konser verecek.




26 Haziran / Tom Jones / Kuruçeşme Arena

Müzik dünyasının kadife sesli efsanesi Boğaz kıyısında! 1965'ten bu yana 100 milyonu aşkın albüm satışı ile müzik tarihinde yerini alan Galler asıllı Tom Jones'un gerçek adı Sir Thomas John Woodward'dır. Pop, Caz, Blues, Soul ve Rock eserleri seslendirdiği konserlerindeki performansları ile dinleyicisini her zaman büyüleyen Tom Jones'un hitleri arasında, She's a Lady, Delilah, Chills and Fever, Sex Bomb, Thunderball, Love me Tonight, It's Unusual, I Never Fall In Love Again, What's New Pussycat sayılabilir. Tom Jones, 26 Haziran Salı akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde hayranlarına unutulmaz bir konser yaşatacak.
 
27 - 29 - 30 Haziran / Zaz

“Je Veux” parçasıyla uzun süre müzik listelerinde ilk sırada kalmayı başaran Fransız şarkıcı Zaz, Efes Pilsen’in katkılarıyla yeniden Türkiye’ye geliyor. Fransa’nın son dönemdeki en popüler müzisyenlerinden olan Zaz, Türkiye turunda Pozitif Live tarafından düzenlenen turne kapsamında Zaz 27 Haziran’da Pozitif Günler kapsamında İstanbul Küçükçiftlik Parkı’nda, 29 Haziran’da Çeşme Babylon Aya Yorgi’de ve 30 Haziran’da Ankara ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde hayranlarıyla buluşacak.





28 Haziran Perşembe / Two Door Cinema Club ve Metronomy / Küçükçiftlik Park

Pozitif tarafından, bu sene ilk kez düzenlenen “Pozitif Günler” etkinliğinin ilk konserleri ise belli oldu. İngiltere’nin son dönemde en öne çıkan hip grupları Two Door Cinema Club ve Metronomy Garanti Bankası sponsorluğunda 28 Haziran Perşembe akşamı Maçka Küçükçiftlik Park’ta tüm müzik severleri bekliyor olacak.






30 Haziran Cumartesi / Mono Festival / Solar Beach

Pozitif Live, bu sene yepyeni bir festivali müzikseverler ile buluşturmaya hazırlıyor. 30 Haziran Cumartesi günü Solar Beach’te gerçekleşecek olan Mono Festival’de müzik dünyasının yenilikçi ve farklı tarzlarıyla dikkat çeken yerli ve yabancı isimleri, gündüz saatlerinden itibaren sahne alacak.
30 Haziran Cumartesi günü kapılarını sabah 10:00’da açacak olan Mono Festival’de 4 farklı sahne yer alıyor. Ana sahne ve Burn Electronica & Dubstep sahnesinde izleyeceğimiz dünyaca tanınmış isimler arasında, Punk’ı çingene ateşi ve Brecht etkili kabareler ile buluşturan etkileyici topluluk Gogol Bordello, izleyicilerini ilgi çekici kostümler eşliğinde New York’un gizemli arka sokaklarına, göçmenlerin dünyasına götürecek. Kanadalı New Wave ve Indie rock grubu Metric ise alternatif duruşları ve güçlü sahne performanslarıyla göz dolduracak. Son dönemlerin sıkıcı, monoton ruhundan kurtulmak isteyenlerin aradığı,hayranlarının tüm duyularının uyanmasını sağlayan derin ve vurucu new wave soundlu grup The Horrors ve alegorik tarzıyla seyirciyi büyüleyici, masalsı bir yolculuğa çıkarmayı başaran Danirmarkalı yeni yetenek Oh Land Mono festival’de müzikseverleri bambaşka bir dünyaya taşıyacak. Yerli gruplardan ana sahnede müzikseverleri bekleyen isimse The Ringo Jets olacak.
 

30 Haziran Cumartesi / Pitbull / Küçükçiftik Park

Dans Müziğinin Fenomeni Milyonların Sevgilisi Mr. Worldwide - Pitbull Olmeca Golden Nights kapsamında Türkiye’de.












4 - 6 - 7 Temmuz / Tuborg GoldFest Çarşamba / Parkorman

Dünyanın birçok ünlü grubunu Rock müzikseverleri ile buluşturacak “Tuborg GoldFest”le İstanbul müziğe doyacak. Temmuz ayında İstanbul Parkorman’da gerçekleşecek festivalde, dünyaca ünlü grup ve sanatçılar sahne alacak.


Festivalde, Guns’N’Roses, Evanescence, Apocalyptica, Within Temptation, Godsmack, In Flames, Lacuna Coil, Heaven Shall Burn, Ugly Kid Joe, Disciples of Dio, Skindred, Sweet Savage gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Şebnem Ferah, Pentagram, Redd, Aylin Aslım, Malt, Foma, Erdem Yener, Planeur, Gürcan Ersoy, Ayşe Saran, Gren, Nefes gibi isimler de sahne alacak. 3 tam gün sürecek festival, İstanbul’un merkezinde müzikle dolu bir yaz geçirmek isteyenleri ağırlayacak.








5 Temmuz Perşembe / Marcus Miller & Friends / Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Festival izleyicisi tarafından yakından takip edilen dünyaca ünlü müzisyen Marcus Miller, İKSV’nin kuruluşunun 40. yılında özel bir projeye imza atıyor. İstanbul Caz Festivali’nin değerli Türk müzisyenlerini dünya yıldızları ile buluşturduğu bu konser, festivalin bundan sonra da devam edeceği prömiyerler serisinin ilkini oluşturuyor. Marcus Miller’a bu konserde Türkiye’den Hüsnü Şenlendirici (klarnet), Burhan Öcal (vurmalı çalgılar), Okay Temiz (vurmalı çalgılar), İmer Demirer (trompet) ve Bilal Karaman (gitar) eşlik edecek. Ekibin diğer müzisyenleri ise davulda Louis Cato, tuşlu çalgılarda Federico Gonzalez Peña ve saksafonda Alex Han olacak.

9 Temmuz Pazartesi / Antony and the Johnsons / Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi
Büyüleyici, hüzünlü ve kırılgan… Günümüzün en önemli seslerinden, çok yönlü sanatçı Antony Hegarty, çok özel bir proje için İstanbul’a geliyor. 2007 yılında yine İstanbul Caz Festivali’nin konuğu olarak tarihi Şan Tiyatrosu’nda hafızalardan silinmeyen bir konser veren Antony and The Johnsons, dinleyicileriyle bu sefer 39 kişilik Filarmonia İstanbul Orkestrası ile birlikte Açık Hava’da buluşacak.

10 Temmuz Salı / Chris De Burgh / Küçükçiftlik Park

Bu yaz, ılık bir Temmuz gecesinde İstanbul’a söylenecek aşk şarkıları İngiltere’nin en özel seslerinden olan Chris de Burgh imzasını taşıyacak. 70’lerden günümüze hiç eskimeyen, birbirinden kıymetli şarkılarla mücevher gibi bir gece yaşayacak İstanbul. Romantizmin en yalın, en kalbe kazınan şarkıları Chris de Burgh’ün kadife sesi ve benzersiz sahne şovuyla hafızalara işlenecek. Chris de Burgh ‘The Lady in Red’, ‘Don’t Pay the Ferryman’, ‘A Spaceman Came Travelling’ gibi klasiklerini, diskografisinin en romantik şarkılarıyla beraber İstanbullu hayranlarına icra edecek.




12 Temmuz Cuma / Erykah Badu / Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi

“Neo-Soul’un kraliçesi”, dört Grammy sahibi Erykah Badu adını müzik tarihine yazdıran şarkılarını festival kapsamında Açık Hava Sahnesi’nde seslendirecek. Besteci ve aktivist kimliğiyle de adından söz ettiren Badu, etkileyici sahne performansı, soul, pop ve hip& hop’ı harmanlayan eklektik müzik tarzı, derin, renkli ve özgün sesiyle İstanbullu hayranlarının karşısında olacak.





14 - 15 Temmuz Pazar / Efes Pilsen One Love Festival / Santralistanbul

Efes Pilsen tarafından 14-15 Temmuz tarihlerinde santralistanbul’da düzenlenecek olan Efes Pilsen One Love Festival, bu yıl da yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.
Bugüne kadar dünyaca ünlü grup ve sanatçıları müzikseverlerle buluşturan festivalin bu yılki ilk sürprizleri arasında Brit-Pop’un efsane gruplarından Pulp, neo-soul ve dans müzik etkileşimli pop'un yeni kraliçesi Kimbra ve soul, reggae, funk ve hip hop tarzlarının harmanından olusan eşsiz bir sounda sahip, son dönemlerin en çarpıcı kadın vokallerinden Selah Sue festival coşkusunu zirveye çıkaracak.


16 Temmuz Pazartesi / Esperanza Spaldıng Ve Lyambıko / Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi

Açıkhava’da mükemmel bir caz gecesi! Açılışını caz standartları ve özgün besteleri, ipeksi vokaliyle seslendiren Lyambiko’nun yapacağı konserin ikinci yarısında kontrbasın genç dahisi, vokalist ve besteci Esperanza Spalding’i güçlü orkestrasıyla birlikte izleyeceğiz. Echo Jazz 2011’de yılın en iyi kadın şarkıcısı seçilen Lyambiko’dan ve 2011’de “En İyi Yeni Sanatçı” Grammy ödülünü alan Spalding’i aynı akşam üst üste izlemek, kaçırılmaması gereken bir tecrübe.



17 Temmuz Salı / Jill Scott / Kuruçeşme Arena

Grammy ödüllü, yeni nesil divalardan biri olmanın ötesinde, gerçek anlamda çok yönlü bir sanatçı olan Jill Scott, 17 Temmuz Salı akşamı, BKM ve HIP işbirliği ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da ilk defa İstanbul’lu müzikseverler ile buluşacak... Soul, r&b, caz, hip hop gibi müzik janrlarının önemli isimlerinin ağırlanacağı “Summer of Soul” geceleri kapsamında 4 Haziran’da Macy Gray’in sahne alacağı, Turkcell Kuruçeşme Arena’nın bir diğer konuğu Jill Scott olacak.

17 Temmuz Salı / Sharon Jones & The Dap Kings / Santralistanbul

Soul ve funk’ın efsanevi ismi, James Brown’ın en önemli mirasçısı, Mark Ronson ve Amy Winehouse gibi sanatçıların öncüsü Sharon Jones, birlikte muhteşem sahne performanslarını gerçekleştirdiği grubu The Dap - Kings ile bu sefer de İstanbul’u hareketlendirmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar dünyanın birçok festivalinde sayısız konser veren ekip, “soul” kardeşleri Prince’in birçok konserinde de sahneye enerji kattı. Sharon Jones & The Dap Kings, İstanbul Caz Festivali’nde coşkulu ve dans dolu bir gecede müzikseverlerle buluşacak.

19 Temmuz Perşembe / Morrissey / Harbiye Açıkhava Sahnesi

19. İstanbul Caz Festivali, kapsamında İstanbullu hayranlarının dört gözle beklediği efsanevi müzisyen Morrissey olacak. İngiliz alternatif rock müziğinin efsane ismi Morrissey, İstanbul Caz Festivali’nin konuğu olarak, 19 Temmuz Perşembe akşamı Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde etkileyici sesi, unutulmaz şarkıları ve güçlü sahne performansıyla İstanbullu hayranlarının karşısına çıkacak.

25 Ağustos Cumartesi / Feist / Santralistanbul

Kanadalı besteci, söz yazarı ve şarkıcı Feist, duru ve ipeksi sesiyle müzikseverlerin kalbini fethetmek için ilk kez İstanbul’a geliyor! Dört Grammy adaylığı, 6 Juno ödülü bulunan ve The Reminder adlı albümüyle Shortlist Music Prize’ı kazanan Feist, son olarak 2011 yılında Metals albümünü yayımladı. İstanbul’da uzun zamandır beklenen ozan-şarkıcı, “1234,” “Inside Out,” “Mushaboom,” “I Feel It All,” “The Limit to Your Love” ve “My Moon My Man” gibi dünyanın dört bir yanındaki radyolarda çalınan ve hayranlarının diline dolanan şarkılarının yanı sıra Kings of Convenience, Beck ve Wilco gibi önemli sanatçı ve topluluklarla ortak çalışmalarıyla da tanınıyor. Aynı zamanda Broken Social Scene adlı art-rock kolektifinin de bir üyesi olan sanatçı, Kanada’dan çıkan en yetenekli müzisyenlerden biri olarak kabul ediliyor.

8 Eylül Cumartesi / Red Hot Chili Peppers / Santralistanbul

Ve bekleyiş sona eriyor! 8 Eylül Cumartesi akşamı Santralistanbul’da müzikseverleri unutulmaz bir performans bekliyor. 1983 yılından beri Californication, Otherside, Scar Tissue, Under the Bridge gibi dünyada yankı uyandıran hitlerin sahibi olan Red Hot Chili Peppers’ın unutulmayacak İstanbul performansını kaçırmayın!


14 Eylül Cuma / Stevie Wonder / Küçükçiftlik Park


İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın, 40. yaşında İstanbul’da ağırlayacağı isimlere bir dev daha ekleniyor. Stevie Wonder konseri, 14 Eylül Cuma günü Santralistanbul’da gerçekleştirilecek.



19 Eylül Çarşamba / Dead Can Dance / Harbiye Açıkhava Sahnesi

1980 ve 90’ların en özgün topluluklarından Dead Can Dance, yaklaşık 15 yıllık bir aradan sonra yeniden İstanbul’da 1981’de Lisa Gerrard ve Brendan Perry tarafından kurulan topluluk, çağdaş müzik formlarını Avrupa folk müziği, Ortadoğu ve Afrika tınılarıyla birleştirerek eşi benzeri olmayan, biricik bir ses örgüsü inşa etti ve dünya çapında geniş bir dinleyici kitlesi kazandı. Günümüz müzik sahnesinde, hüznü en zarif biçimde ifade eden vokalistlerden biri olan Lisa Gerrard hiç kuşkusuz Dead Can Dance'in bu başarısında önemli bir paya sahip.

21 Eylül Cumartesi / Beirut / Kuruçeşme Arena

Son yılların en heyecan verici ve eklektik gruplarından Beirut, 21 Eylül Cuma akşamı, BKM ve HIP işbirliği ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da. Bu yaz farklı müzik tarzlarından, önemli konukları ağırlayacak olan Turkcell Kuruçeşme Arena’nın, alternatif müzik alanındaki en renkli konuğu, Beirut olacak. Büyük bir Balkan orkestrası gibi tınlayan ve herhangi bir müzik türüne koymakta zorlanacağınız grup, son derece zengin enstrüman çeşitliliğiyle neşeli marşlardan, melankolik baladlara geniş bir yelpazede gezinecek.



26 – 27 – 28 / Eylül Kings of Convenience / Babylon

Garanti Caz Yeşili Nordik Müzik Festivali kapsamında 12-13 Nisan tarihlerinde Babylon’da düzenlenmesi planlanan fakat gruptan Eirik Glambek Boe’nun ani gelişen sağlık sorunu sebebiyle ertelenen Kings of Convenience konserinin yeni tarihleri belli oldu.





04 Ekim Perşembe / Lenny Kravitz / Kuruçeşme Arena

4 yıl önce Kuruçeşme Arena'da seyircinin arasına karışmakla kalmayıp, seyircinin elleri üzerinde adeta sörf yapan Kravitz yeniden muhteşem bir gece için İstanbullu müzikseverler ile buluşuyor!









Sözün özü sevgili postdaş, gene müzik dolu bir yaz bizleri bekliyor. O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaaaazzzz :) 






                                         




Hiç yorum yok: