Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

14 Şubat 2015 Cumartesi

YAŞAR'DAN CADDE SÜRPRİZİ...

YAŞAR'IN BEKLENEN KLİBİ "CADDE" YARIN YAYINDA...

Albümün çıkmasının üzerinden bir buçuk sene sonra, Yaşar albümünün bir şarkısını daha kliplendirdi.

Sayın blogdaşım, sevgililer günü hengamesi süredursun, benim gibi tek tabancalar için bugünün tek güzelliği uzun süredir Yaşar cephesinden beklediğim klibin tanıtım videosunun yayına girmesi oldu.

24 Ocak’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen Yaşar konseri, Yaşar’ın sürpriz konuğu Canan Anderson ile yaptığı düetlerinin yanı sıra, son albümü Cadde’nin albüme adını veren şarkısına klip çekimi yapılmasıyla da unutulmaz bir konser oldu.

Kemal Başbuğ’un çekimlerini yaptığı klip benim için ekstra anlamlı, zira Yaşar'la bizi bir kalıcı olarak buluşturdu ve bu kliple Yaşar için de bizler için de her izlediğimizde tebessümle anacağımız unutulmaz bir anımız oldu. Daha tanıtımı izlerken bile o günü tekrar tekrar yaşadım, şimdi o gün yıllar sonra bile hatırlanacak bu sayede.
Şarkıları aşka saygı duruşu olan Yaşar, bu gece aşıklara İzmir Swiss Otel'den seslenirken, konsere gidemeyenler ise bu akşamı tadımlık teaserı izleyerek Yaşarlandırabilir ve bu geceyi Yaşar’kılarla taçlandırabilir… Zira bu sembolik sevgi günü anlamını en güzel, aşkı ve sevgiyi şarkılarında en iyi resmeden sanatçıların başında gelen Yaşar şarkılarında bulur…

Klibin tamamı ise yarın tüm müzik kanallarında yayında...


Hiç yorum yok: